Guangzhou tuochen jewelry co.,ltd

Hoe te testen of je sieraden echt 18 k/14k/10K/9K Karat Gold?zijn

Tijd vrijgeven: 2021-10-15 17:57:10  Hits: 15

ooit afvragen wat de cijfers en de brief betekenen wanneer u een sieraden aanschaft? 18? 24? En waar staat de \"K\" voor? De World of Gold is een oude en de regels voor hoe het is gecategoriseerd zijn even oud en, durven we zeggen, in steen zetten.

 18k gold style 03-800_800.jpg

worldwide, de sieraden werken per bedrijf om het vertrouwen van klanten te geven in wat ze kopen. Laten we eens kijkennaar wat het allemaal betekent, en hoe je ervoor kunt zorgen dat je het echte ding hebt.

 

What doet 18 Karat?

Het woord \"KARAT\" eeuwenlang in de gouden wereld gebruikt om de zuiverheid van het goud in kwestie te beschrijven. Honderd procent goud is geclassificeerd als 24 karats, maar puur goud is te zacht om te gebruiken in de meeste sieradenontwerpen.

n nn

n

nn

om te worden gebruikt in sieraden, andere soorten metalen worden gemengd met puur goud. 18 Karat Gold is 75% puur goud, gemengd met 25% van een legering om het te versterken. Gemeenschappelijke legeringen zijnnikkel, zilver en koper. 18 Karat witgoud is gelegeerd met zilver of palladium en vervolgens vaak plated met rhodium om hetnog sterker te maken en de witte gouden sieraden te geven ontwerp een helderder uiterlijk.

 

18 Karat gouden sieraden

18 NHOW Testen is 18 Karat Gold Real? 

SO Hoe kun je vertellen of de sieraden die je hebt echt 18 karaat is? Hier zijn een paar manieren waarop u alleen kunt testen.

Hallmarks 18k gold sytle - 800_800.jpg

gold moet worden gestempeld met een kenmerk dat de koper vertelt wat Karat het goud is. 18 Karat Gold heeft een kleine stempel aan de binnenkant van de sieraden die 18k leest.

but kan een vreugde bevatten in hunnep? Natuurlijk, dus probeer ten minste één andere test om u te helpen bepalen of uw sieraden echt 18 karaat zijn.

weight

 

weight

gold is een zwaar metaal, zo zwaar dat het zal gootsteen in water. Als u dro

 112; Je sieraden in een glas water, echt goud zal rechtnaar beneden vallen. Vergeetniet dat 18 Karat Gold 75% goud is gemengd met andere legeringen.

some van de lichtere karaten gewichten zoals 10 of 12 karats zullenniet zo snel vallen als een sieraden gemaakt met 18 karaats goud .

&#

 magnetic

gold is een metaal dat geen magneet zal aantrekken. Testen is 18k Gold Real, houd hetnaast een magneet. Als de magneet aan je sieraden blijft, dan heeft het geen hoog percentage goud, maar bestaat uit andere, meer magnetische metalen.


 18 gold style -800_800.jpg

 

 \" hebben familie-sieraden hebben geërfd of stukken gekregen waarnaar u onzeker bent, zoekt u het advies van een gecertificeerde juwelenbeoordeling. Veel juweliers hebben een taxateur op het personeel of de oproep en zullen uw sieraden beoordelen voor een overeengekomen vergoeding.

a professionele beoordeling zal uniet alleen geruststellen dat wat u bezit, echt 18 Karat gouden sieraden is , maar zal ook resulteren in een certificaat dat getuigt van de getaxeerde waarde van uw sieraden.



uy 18 Karat gouden sieraden van een vertrouwde bron

the beste manier om te controleren wat je hebt 18 Karat Gold Jewelry is om te kopen bij een vertrouwde bron. De look en feel van 18 Karat Gold Jewelry is een van de elegantie, Tuochen Jewelry Factory heeft een breed scala aan prijzen en stijlen die bij uw vereiste sieraden passen. \\ N \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n

voorgaand: 7 redenen om te beginnen met het ...

volgende: Maak je dromen een realiteit met ...